Veckoläsning

VECKOLÄSNING

VECKOLÄSNING

 

VIKEN 

Wild and Holy

Wild and Holy träffas varje torsdag efter skolan i Kyrkstugan invid kyrkan.Vi fikar först och sedan konfirmationsläser vi till kl. 17.00. 

Vi kommer också åka på ett härligt läger en helg under våren 2019. Konfirmationstiden startar i oktober 2018 och konfirmationen är i Vikens kyrka 2019.

Ledare: Stina Hagman, Annika E Olshov,  och Helena Morath

VÄSBY

Whole and Holy

Under konfirmationstiden träffas vi i Väsby en söndag i månaden kl 12.00-18.00 med början i september. Varje gång börjar vi med att äta lunch tillsammans, innan vi på olika kreativa sätt sätter oss in i livets stora frågor. Därefter medverkar vi i gudstjänst i kyrkan. Vid två tillfällen åker vi på helgläger på EFS-gården i Åsljunga och vi avslutar även konfirmationsläsningen med ett läger.

Konfirmation i Väsby kyrka i mitten av juni.

Ledare: Monica Ivarsson 

FARHULT-JONSTORP

Följ med!

Välkommen att bli konfirmand i Farhult-Jonstorps församling.  
Som konfirmand hos oss får du vara delaktig som ministrant (medhjälpare) i vår mässa (nattvardsgudstjänst) på söndagarna. 

Konfirmandträffarna är varannan söndag i Farhult. Vi börjar med att fira mässa, därefter kyrkfika. Vi blandar lek och allvar med musik och stillhet. 
Vi använder Bibel, radbandet Frälsarkransen, kyrkogångsbok och en konfirmandbok, samt inte minst dina frågor och funderingar kring Livet och Kristen tro.
Vi har en gemensam vandringsdag den 7 oktober och ett weekendläger i januari.
Välkommen på information och inskrivning den 17 september i Jonstorps kyrka kl 10-ca 13.
Vi träffas ojämna veckor fr o m den 24 september mellan kl 10-14. 

Ledare: Björn Eriksson & Josefin Hallbeck 


ANMÄL DIG VIA kulla.pastorat@svenskakyrkan.se